Eenvoudig zelf je huis isoleren

 

Een niet of slecht geïsoleerd woonhuis kan al snel oncomfortabel en koud aanvoelen, maar daarnaast kost slechte isolatie u veel geld. Erg zonde! Wist u dat gemiddeld zo’n 25% tot 30% van de warmte in een huis verloren gaat via het dak? Om over de andere plaatsen in uw woning nog maar niet te spreken. Lees onze tips en begin meteen met besparen. 

Met een kleine investering kunt u al snel winst behalen. Met bijvoorbeeld: 

  • naden en kieren te dichten;
  • cv-leidingen in onverwarmde ruimten te isoleren;
  • folie achter uw radiatoren te plakken.

Grote isolatiemaatregelen

Met vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie of dubbel glas kunt u uw huis isoleren. Isolatie van de spouwmuren van een hoekwoning kost bijvoorbeeld zo’n € 2.000. De jaarlijkse besparing op de energierekening is dan € 550. Milieu Centraal heeft meer informatie over isoleren en besparen.

 

Welke verbeteringen kan ik verbeteren?

Isolatie, warmtepomp, zonneboiler… Het is moeilijk kiezen tussen al die mogelijkheden. Een energiezuinig en aardgasvrij huis begint met isolatie van je woning. In veel oudere woningen is er nog geen vloerisolatie en geen gevelisolatie. Sommige van deze oudere huizen hebben ook nog geen dakisolatie en nog enkel glas. Ga als eerste met deze isolatie aan de slag, als dat ergens nog ontbreekt.

Vraag vrijblijvend offertes aan

Kijk voor alle informatie over isolatie op de volgende link:

www.isolatie-offertes-vergelijken.nl

Start nu vandaag nog inwinnen van advies en het kostenplaatje voor dak, gevel en vloerisolatie of isolatieglas op of in uw woning. Vraag hier  via het offerteformulier gratis en vrijblijvend, offertes en advies aan, op basis van uw wensen en budget. Vergelijk de isolatiespecialisten  op aanbod en prijs en maak uw keuze. Een vakman bij u in de buurt, staat u graag te woord met advies over de isolatie van uw woning.

Isoleren en vergelijken = dubbel besparen!

 

Advies op Maat

Het isoleren van een woning is altijd maatwerk, geen woning is hetzelfde.

Daarom heeft BSB Isolatie altijd eerst een vrijblijvend isolatie-adviesgesprek met u. Tijdens dit gesprek bekijkt de adviseur uw hele woning en bepaalt welke isolatiemaatregelen of materialen in uw situatie het beste zijn. Uiteraard is dit isolatie advies geheel gratis en vrijblijvend.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

Previous Post

Subsidie isolatie 2019

Next Post

Steenstrips op isolatie. Tips, kosten en subsidie