Opnieuw tegenvaller energierekening dreigt bsbisolatietechniek Vereniging eigen huis maakt zich zorgen om de stijging van de netbeheer kosten in 2022. De netbeheerders moeten grote investeringen doen in het ontmantelen van het gas- en elektra netwerk en zullen de verhoging doorvoeren naar de klant. Aldus de vereniging naar aanleiding van een bericht in De Telegraaf. Als […]

Opnieuw tegenvaller energierekening dreigt

bsbisolatietechniek

Vereniging eigen huis maakt zich zorgen om de stijging van de netbeheer kosten in 2022. De netbeheerders moeten grote investeringen doen in het ontmantelen van het gas- en elektra netwerk en zullen de verhoging doorvoeren naar de klant. Aldus de vereniging naar aanleiding van een bericht in De Telegraaf.

Als ééngezins huishouding betaal je gemiddeld 180 tot 200 euro per jaar aan netbeheer kosten. Deze kosten noemt men het capaciteitstarief. Vanaf januari 2022 gaat dit tarief per huishouden met bijna 60 euro per jaar omhoog. Onduidelijk is volgens VEH nog of de verhoging komend jaar al in stapjes wordt ingevoerd, of in één keer in 2022.

Als gevolg van een eerder dit jaar gewonnen rechtszaak tegen de Autoriteit Consument & Markt (ACM) door TenneT zullen voor de hogere dan geplande kosten van investeringen in het gas- en elektranetwerk worden doorberekend aan klanten”, aldus Hans André de la Porte van de vereniging.

Reduceer het warmte verlies met 100%

De energie kosten blijven stijgen, wist u dat u met goede isolatie gemiddeld 80% kunt besparen op de energierekening.

Isolatie is de eerste stap!

Comfortabel wonen begint bij een prettige binnentemperatuur, en dus bij goede isolatie. Heeft u last van tocht, of een temperatuur die maar niet prettig is te krijgen? Dan is isolatie een heel goede investering.

Start met een gratis advies gesprek en kom te weten wat de mogelijkheden zijn voor u woning, vve woongebouw of bedrijf. Maak hier een gratis en vrijblijvende advies afspraak.

BSB Isolatietechniek

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

Previous Post

Steenstrips op isolatie. Tips, kosten en subsidie

Next Post

Ruim 1600 woningen energiezuinig renoveren Oss